Kasten fram och tillbaka


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

I dag har jag haft semester. Första och sista dagen för den här perioden. Jag är väldigt förvirrad. Var detta tredje semesterperioden i sommar? Det känns inte som om jag har semester alls, men det är ändå lugnare än om jag hade arbetat utan strödagarna av ledighet. Kanske semesterkänsla infinner sig lite mer när jag får mina två veckor sammanhängande, vilket är den längsta sammanhängande perioden jag kommer att ha i sommar. Men jag tror att jag hade behövt tre veckor sammanhängande för att verkligen få semesterkänsla. Samtidigt – jag arbetar tio dagar under sju veckor, så jag är majoritetsledig oavsett vad jag känner.

På måndag är det avlösning på jobbet där hälften kommer tillbaka efter sin semester samtidigt som andra halvan går på sin semester. Förmodligen kommer de att klaga på vädret trots att de i genomsnitt haft 18-20 grader och mestadels solsken. Folk fattar inte vad som är perfekt väder.

||||| 0 I Like It! |||||