Goda ting


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Snusrunda till snusbutiken för att köpa snus så jag har något att snusa innan snuset tar slut. Och så vinkade jag av ömma modern. Som sa sig vara förvånad över hur mycket jag sprang ut och in trots semester. Nå, men jag har faktiskt ärenden! Jag är ingen diva på divan även om jag borde vila under de få sammanhängande semesterdagar jag har.

Tidigare har jag sagt att jag har sju veckors semester men jobbar 2 dagar per vecka. Nästan. Eller, jo det stämmer. Totalt sett har jag nu 15 sammanhängande lediga dagar, vilket är sommarens rekord. På andra plats kommer hela 6 dagar sammanhängande ledighet!

Nästa sommar vill jag göra en ändring. Tre veckor sammanhängande semester och sedan arbeta en dag per vecka resten av sommaren. Så känner jag nu åtminstone.

Planen för i morgon är den samma som för alla andra dagar. Tvätta. TiVo. Shoppa. Och dra i skägget så det blir lite längre, så jag har något att visa upp på jobbet på måndag. Okej, men en sak har jag observerat. Mitt skägg växer enbart nattetid. På de 4-5 timmarna som jag sover har skägget växt mer än på hela dagen. Förstår inte riktigt. Så om jag sover blir jag en Sleeping Beauty med monsterskägg?

||||| 0 I Like It! |||||