Tomten är fin och pin


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

I väntan på åska och regn… Ja, de lovar så mycket, kufarna på SMHI.

Sista arbetsdagen innan ny semesterperiod. Jag har planer, med start i morgon med synundersökning hos optiker inför nya glasögon. Därefter improviserar jag och tycker det ska vara skönt med riktig ledighet. Men jag kommer att vara aktiv, för det är en mardröm att annars komma tillbaka till jobbet på hösten och vara fysiskt nedsatt. Tidigare denna sommar har det gått väldigt bra i och med att jag kämpat hårt med mina garderober. Nu när de är klara får jag hitta på något annat, men vädret får väl avgöra.

Skäggdomen efter två arbetsdagar är 1) skräck när de ser mitt skägg, och 2) eftertänksamt gillande. Jo, de blir väl lite överraskade av att se att jag inte är som tidigare utan har genomgått en make over under sommaren. Men de som uttalat meddelat att de inte gillar skägg, ger mig ändå godkänt då de påstår att jag klär i det. Nå, jag var själv lite rädd för mitt skägg när jag lät det börja växa, då jag inte vet vilka gener jag har. Fasan hade varit glest pubertetsskägg. Det hade åkt av illa kvickt. Nu dröjer det några månader till innan jag ser om fyllighet finns, eller om det lockar sig. Spännande.

Allt klär en skönhet. Även skägg. Vill man vara fin, får man lida pin. När andra tråkar en. Julen kommer tidigt i år. Ge mig bara en röd mössa också.

||||| 0 I Like It! |||||