Mörkret i tunneln


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Nej, balkongen är inte en plats jag vill vistas på. Grannhuset får förstärkta balkonger, så det borras och det borras och det borras. Betongslagborr som ekar mellan husen gör att jag får nervsammanbrott.

Sista semesterveckan är inledd och jag har bokat kommande veckors arbetsbil as known as flärdtjänsten. Det är också dags att börja stålsätta sig vad gäller jobbet, börja mentalt förbereda sig och göra upp en plan. Redan till helgen gör jag ett gästspel, men sedan är det allvar. Min mjukstart på ordinarie arbetstid är att gå till sjukgymnastiken för första gången på… Öh, hur länge sedan är det som det var midsommar? Ett par veckor sedan? Vilket innebär att jag också måste packa gympaväskan.

Det är märkligt hur dagens alla planer kunde skita sig bara för att jag glömde ställa klockan i morse. En timme senare än normalt vaknade jag, och jag vill inte stressa. Alltså ställer jag in hela dagen.

Nu väntar jag bara på…. 1) paket med skäggvård, 2) beställda mediciner till apoteket, 3) mina nya glasögon. Hoppas allt hinner komma denna vecka, för när jag väl börjat jobba så finns inte tid till ärenden. Vilket får mig att fundera… Skulle jag inte köpa ny säng?

||||| 0 I Like It! |||||