Tystnaden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Surrealistisk sommar, om nu det är rätt ord. Denna sommar, inklusive min semester, har jag nästan inte fått några jobbmejl alls. Något måste vara fel. Inte på tekniken, utan på människorna. (Japp, det är Jonas Workaholic som uttalar sig här). I 15-20 år har det skrivits hyllmeter i pressen om att vi måste slappna av på semestern och strunta i jobbet, strunta i kolla jobbmejlen och så vidare. Så, nu plötsligt har man lyssnat?

Okej, jag finner det bara lite lustigt att jag får så få mejl denna sommar. Visst, i den egna gruppen kanske det inte finns så mycket information att sprida under sommaren, men jag tillhör så många grupper och sammansättningar beroende på alla mina roller. Om inte annat så brukar jag få frågor ställda till mig. Folk brukar aldrig sluta ha frågor?!

Det konstigaste av allt, är kanske att jag inte fått några mejl som varit fackrelaterade. Senast jag hörde något var i… maj? Som skyddsombud är det… ovanligt. Även om jag kunnat läsa en del i tidningen i sommar om min arbetsplats och om sådant som borde involverat mig.

Nå, men snart drunknar jag väl i mejl. Nästa vecka brakar helvetet lös officiellt för alla. Detta är sommarens sista semesterperiod, så från och med måndag är ordningen återställd. Och kanske jag kan börja sova om nätterna igen.

||||| 0 I Like It! |||||