Arbetssöndag


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Första arbetsdagen efter semestern. På två timmar gjorde jag det jag var ålagd att göra utifrån att jag ersatte vakant tjänst i dag. Övriga sex timmar var eget arbete, och jag har att göra. Men det är som om jag aldrig varit borta, vilket jag kanske inte har heller med tanke på alla strödagar jag gått in under sommaren. Bäst var latten i dag.

Nu håller jag tummarna för att glasögonen kan hämtas i morgon. Nu har det gått två veckor, och så lång tid skulle det inte ta. Och en runda till affären måste jag också hinna min fridag. Där jag ingenting behöver, men plötsligt ekar det i kylskåpet efter jobbet någon dag och då får jag svälta. Vad kan jag tänkas behöva om ett par dagar? Det är något jag alltid haft svårt för att se in i framtiden om.

Kött är något som är märkligt. Jag har i princip slutat med kött. När jag kom till Göteborg så började jag istället med fisk. Och lite kyckling (men helst inte). Men nu svamlar jag…

Undrar när jag ska ta semester nästa gång?

||||| 0 I Like It! |||||