Dravelsöndag


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Lat söndag inför veckans begivenheter. I dag låter jag tvättmaskinen vila för att riktigt känna att detta är sista slappardagen i långhelgen. Vad väntar mig i veckan? Minst ett möte per dag måndag-fredag. Någonstans däremellan ska jag hinna uträtta arbete också, men jag vet inte riktigt hur eller när. I morgon har jag bjudit in till ett möte där jag inte alls förberett mig eller vet vad jag ska säga. Att jag får improvisera är inget nytt, för jag hinner nästan aldrig förbereda mig.

Trots lat söndag så gick jag en runda till affären. Där hittade jag valnötsolja (funderar på om basen var olivolja) som jag provsmakade. Väldigt gott och kommer nog göra sig bra som dressing i sallad. Jag måste försöka planera för veckans måltider också eftersom jag undviker köpa lunch ute om dagarna. I dag blev det väldigt mycket inköp av frukt och grönt som jag försöker ha som basen i allt jag äter. Om jag försöker gå ner i vikt? Nej, men man kan vara hälsosam ändå. Och skägget älskar bra kost.

||||| 0 I Like It! |||||