Oharmonisk


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Om tvekan uppstår kring vilken veckodag det är, så vet jag åtminstone när det är måndag. Dagen i veckan jag alltid har migrän. Nej, jag kan inte förklara det. Skönt att solen inte visat sig i dag, med andra ord. Men jag är förvånad över att det regnat hela dagen, för enligt SMHI sent i går kväll så skulle det inte regna förrän kvällen tisdag. Samtidigt är detta väl inte första gången SMHI har fel.

Arbetat hel dagen – väldigt ointressant (vilket jag också tyckte). Sovit direkt efter jobbet och nu har jag inte kvar migrän – vad ska jag nu göra? Typ äta? Efter att ha mått illa hela dagen så är det kanske dags att stoppa i sig något. Men jag är varken hungrig eller sugen. Däremot så måste jag äta i kväll eftersom jag direkt i morgon ska hårdträna på gym. Blir svag av att inte äta. Och skägget gillar näringsrik kost. Okej, jag gör det för skägget då; äter.


Galantis – Peanut Butter Jelly

||||| 0 I Like It! |||||