Klarblå himmel


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Plötsligt kan jag sova dygnet runt. Jag förmodar att det är de hektiska arbetsveckorna som tar ut sin rätt. Ändå är jag inte särskilt fysiskt aktiv (än) på jobbet även om det är möten, möten, möten. Oftast är de på mitt rum. Men det är tankemödan som suger musten ur mig. Man utnyttjar min tankekapacitet eftersom man (äntligen) förstått att om där är någon som kan verksamheten, så är det jag. Så nu rådfrågas jag ständigt av olika chefer om högt och lågt. Det trivs jag med, tror jag. För det är så mycket jobbigare att i efterhand försöka rätta till missförstånd bara för att jag aldrig blev tillfrågad. Samtidigt tycker jag inte om ansvaret, att verkligen ha svar på allt. Jag kan aldrig låta tanken vandra.

I dag var det perfekt väder på morgonen och jag gick ut en runda. Svinkallt?! Vi har gjort ett skutt från +20 till +10 från en dag till annan. Och det är underbart! Sval, hög, klar luft, blå himmel, solsken, halv storm.

Ny vecka på gång. Fullmatad. Som alltid.

||||| 0 I Like It! |||||