Projektanställd?


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Människor är idioter, ett konstaterande jag gör oftare och oftare. Nej, jag ska nog inte gå in på det då det är lite arbetsrelaterat. Jag är bara så trött på att reda upp andras fel och brister. Liksom, som om jag inte hade nog med mina egna?!

Veckan så här långt? Tänk, det är fredag och det känns som om jag varit på språng i veckor. Vilket stämmer när jag tänker efter. Totalt sett har jag varit på min arbetsplats fem timmar den här veckan. Resterande tid har jag varit projektarbetande (två projekt) i annan stad. Plus att jag i går gick datautbildning i statistikverktyg (utdata) tillsammans med ekonomer. Jag är lite lätt skakad efter denna utbildning då det visade sig att jag var den enda närvarande som visste vad pivottabell var och hur man skapar sådana i Excel. Ekonomer?! Övrigt på jobbet? Student. Nya arbetsrutiner. Ny organisation. Jag hann inte med gymmet denna vecka.

Ledig långhelg. Inga storslagna planer mer än att kanske börja sova ikapp förlorade sömntimmar. Och jag bör titta på serier jag spelat in från tv, då det inte är hanterbart med flera 100 timmar inspelat då jag inte hunnit följa mina serier sedan i somras.

Eftersom jag är Instafrälst. Det rullar på, men det pendlar som vanligt väldigt mycket vad gäller antalet följare. I denna stund är det 319 som följer mig. Den 1 november var det 200. Den 1 oktober var det 100. Tydligen är det mina ständiga selfies som lockar. Och därför skickar så många mig privata snuskbilder och jag börjar bli trött på det. Eller, jag har aldrig uppskattat det men bara låtit det passera. Nu börjar jag ryta ifrån. Jag behöver inte blockera någon, för de blir så förnärmade över att jag inte visar uppskattning för deras snuskbilder så de avföljer mig. OCH BLOCKERAR MIG! Men jag gillar inte att få könsorgan slängda i ansiktet när jag går in på Insta och min privata inkorg. Jag tycker om att prata med folk, höra har de har i sin del av världen. Bam! Och jag får en k*k/fi**a i ansiktet?!

Och jag förstår fortfarande inte riktigt varför jag är så framgångsrik hos italienare. Okej, som jag tidigare sagt så har jag fått några förklaringar, men gäller det alla italienare? Att jag ser ut som en exotisk blåögd viking? Varför har de en romantisk bild av vikingar? Italienarna på jobbet hänger ju inte efter mig, så… Va?! (På jobbet är det grekerna som brukat hänga efter mig).

||||| 0 I Like It! |||||