Senaste


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

I dag blev jag tillsagd på jobbet att inte hålla på med sexting på arbetstid. Vilket jag inte gör, men jag kollar mobilen oavbrutet eftersom jag får så mycket kommentarer på olika chattforum. Men det var bara skämtsamt sagt, för vi är alla lika hopplöst distraherade av våra mobiltelefoner så ingen reagerar på att det stjäl arbetstid. I dag körde det ihop sig ordentligt när jag höll på med både USA och Australien samtidigt. Där var en timme där de var vakna i hela världen (nåja), och jag måste ju passa på när folk är vakna.

Och i går fick jag höra om vännen i Tunis. Japp. Han råkade ut för terroristattacken med bombexplosionen. Han klarade sig men var blind och döv under ett dygn samt svimmade av och till. Världen är liten. På riktigt. Italienaren är magsjuk, amerikanen är ledig på grund av thanksgiving. Jag har bättre koll på nätvännerna utomland än på de jag jobbar med. Tydligen var det begravning i dag för någon som jag inte ens visste avlidit. Och några hade sagt upp sig, för flera veckor sedan. Jag som alltid haft så bra koll på läget. Vad hände med det?

Diskussion pågår att jag åter ska få byta arbetsrum samt eventuellt börja jobba på distans – allt för att få arbetsro. Frågan är om något av det händer.

Mer? Jag väntar på att chefen för flärdtjänst ska ringa mig då de uppmärksammats på att bilarna inte fungerar för mig och att jag förlorat en hel arbetsvecka efter sommaren totalt sett på grund av uteblivna bilar.

Och jag bannar varje dag min ms numera. För jag vill sticka till Australien. Flytta, alltså. Typ. Men jag har varit ärlig och berättat om min ms. Som dock… Nej, jag vet inte. Yrseln. Bakslag. Vilket jag kopplar till den hopplösa stress jag utsätts för på jobbet.

I dag är skägget 149 dagar. På tisdag fem månader. Om en månad blir det barberare. Eller om jag väntar till 1 april. Har fortfarande inte bestämt hur lång skägg jag vill ha. Går jag till en barberar så tar de ganska många centimeter.

Vikten? Tja, står ganska stilla senaste veckorna (fortfarande nedåt, men långsamt), men det märks på kläderna. Rejält. 10-15 cm i midjemått. Sedan september.

IMG_5214

IMG_5243

 IMG_5318

||||| 0 I Like It! |||||

2 kommentarer

 1. Snigel sa:

  Att jobba på distans skulle ju underlätta, speciellt då färdtjänsten inte funkar som den ska.
  Eget rum igen? Fattas bara att du skulle slippa praktikanten också!

  27 november, 2015
  • Jontas sa:

   Jo, men studenten ska jag slippa.

   27 november, 2015

Kommentarer är stängda.