Skägg 178 dagar


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Skägget är i dag 178 dagar. Jag har nu bestämt mig för en ettårsutväxt. Vad nu ömma modern ska säga. Hon var emot att jag rakade huvudet. Och sedan också emot att jag skaffade skägg. I går kväll satt jag några timmar och chattade med annan skäggig karl som höll med mig – ens största fiende är ens mamma. Vad nu det kan bero på. Egentligen.

Nej, jag har aldrig ångrat skägget. Men det är ändå märkligt. På nätet är jag poppis på grund av mitt skägg. Utomlands. Inte ens Bearded Villains i Sverige verkar vara intresserade. Men Bearded Villains i andra länder är väldigt… på. Mig, inte på Chapter Sweden. Ja, jag är lite sur.

IMG_7139

  • Bild 1: I går kväll. Uttråkad med världens migränanfall.
  • Bild 2: I går kväll. Hästsvansen har ett syfte – visa skägglängd. Jag är med i en FB-grupp med skäggbeundrare där man är väldigt avundsjuka på mig och frågat om jag har några tips för skäggväxt. Tydligen är det så att min skägglängd motsvarar ettårsutväxt trots att det är först på nyårsafton som jag ”firar” sexmånadersutväxt. Mitt tips? B-vitaminer, grönsaker, skäggvård.
  • Bild 3: Efter morgonens dusch, väntade på att skägget skulle torka så jag kunde massera in beard balm. Glittret senaste veckorna har torkat ut det väldigt och det är nu extra viktigt med oil och balm. Glittret gjorde skägget till fnöske.
  • Bild 4: Profil. Trots att jag för någon månad sedan trimmade polisongerna något, så vill det locka sig och krypa in i öronen. Jag är väldigt kittliga öron. Och i går rakade jag huvudet, men det har redan börjat växa ut. Hårskugga syns inte efter rakning. Men så går det 12 timmar…
||||| 0 I Like It! |||||