Allt ljus på mig, det är mörkt


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Officiella snömängden i tisdags blev 33 cm på mindre än 8 timmar. Det har verkligen ställt till med problem, men förmodligen värst för mig med flärdtjänst. Man har plogat uruselt precis överallt. Jag har aldrig sett så dåligt skött snöskottning. Aldrig. Bilar kommer inte fram, inte heller kollektivtrafiken har klarat av detta. Och att gå med rollator i snö går absolut inte. Bonus 1: Det snöade i dag igen. Bonus 2: Man har uppkallat snöovändret i USA efter mig.

Som om inte allt detta varit tillräckligt jobbig i veckan, så har jag arbetat också. Typ. Jag har inte utfört något eget arbete på hela veckan, för det har inte funnits tid. Jag har varit på utbildning, jag har varit på möten, jag har fixat andras problem, och jag har intervjuat i rekryteringssyfte samt förberett en student som jag inte ska ansvara för. Samma elände – i form av att jag inte kommer att hinna utföra eget arbete – fortsätter kommande två veckor. Det är verkligen kört. Möten på mellan 1-4 timmar avlöser varandra oavbrutet.

Häromdagen var jag kallad till ett husmöte på kvällen gällande att alla våra balkonger ska rivas och göras om. Själv har jag gjort tillval inglasning. Ett viktigt möte. Men. Arbete + flärdtjänst + trafikolyckor + snö = missat möte. Hoppas jag får besked ändå om när de ska riva balkongen. Min gissning är att jag blir av med balkongen februari/mars och sedan inklädd i väv fram till senhösten. En hel sommar utan balkong eller utsikt. Jo, de gjorde samma sak med grannhuset för ett par år sedan. Såg bedrövligt ut i mer än ett halvår. Teoretiskt sett skulle jag kunna bli med katt när jag fått inglasat. Men jag orkar inte.

Jag är hårt pressad. Av allt. Särskilt jobb och flärdtjänst. Precis som vanligt. Andhål är Intagram. I dag har jag varit konstnärlig (med appar).

IMG_9108 IMG_9111 IMG_9147 IMG_9150

||||| 0 I Like It! |||||