I feel pretty tired


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Lång vecka med många lediga dagar. Känns lång eftersom jag hunnit med student, några möten plus utbildning och helgtjänstgöring. Schlagermassaker känns förlegat. Ska sanningen fram som tittade/lyssnade jag knappt eftersom jag håller på med barnuppfostran online. Ni vet, 15-åringen i USA. Jag är en farfarsfigur.

Klart och officiellt är också att jag nu blir ordförande i en delprojektgrupp på jobbet. Jag är utsedd och kunde tydligen inte neka detta när jag försökte. Har liksom inte tid. Har redan så många tjänster jag springer mellan, så att nu lägga 68 timmar på ett projektarbete känns väl inte så där väldigt motiverande. Såg att de jag ska leda är mestadels före detta chefer som trappat ner i titel. Mitt ansvar sträcker sig till att boka tider, lokaler samt skriva rapporter. Men jag är också medlem, så jag har ett jobb också att utföra liksom övriga medlemmar. Nå, så blir det när högsta cheferna pekar med hela handen på mig. Fått höra att man känner stort förtroende för mig och att det är en ära att ännu en gång bli pådyvlad något jag inte vill.

Omslagsbilden är en app med sminkningstips. Jag har inte sminkat mig, men appen retuscherade mig något. Roligare blev inte veckan. Tror jag. *funderar* Nä.

IMG_9782

IMG_9884Översta bilden – med beard balm. Understa bilden – utan beard balm.

||||| 0 I Like It! |||||