Ledig?


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Årets sjunde vecka och jag har redan arbetat över 40 timmar. Men jag kämpar för att bli av med övertiden och tar därför ledigt fram tills på måndag. Från jobbet alltså. Eftersom jag arbetat så mycket så ligger jag back med saker jag skulle gjort…

 • Hämndtjänst och FK har begärt in papper från mig. Jag har redan passerat datum för när de ville ha in det senast.
 • Jag behöver beställa säkerhetsdörr.
 • Min fasta telefon fungerar inte sedan X antal dagar/veckor/månader tillbaka.
 • Jag skulle ändra på mitt avtal för tv.
 • Jag skulle ändra mitt avtal för el.
 • Jag skulle ändra mina avtal för alla mina mobiltelefoner.
 • Tanden som är trasig sedan sju veckor har jag fortfarande inte ringt till tandläkaren om, eftersom jag inte hunnit trots extrem smärta.
 • Balkongen behöver tömmas eftersom den nu ska stängas och byggas om.
 • Jag behöver möblera om så jag åter får plats med skrivbord.
 • Jag skulle köpa ny säng.
 • Jag skulle köpa ny soffa.
 • Jag behöver nya sänglinnen.
 • Jag behöver hänga upp nya gardiner.
 • Jag behöver slänga saker.

Frågan är hur mycket jag hinner/orkar. Trots allt så har det varit extremt på jobbet sedan i december och från och med nästa vecka går jag in i orföranderollen på jobbet med att vara föredragande och sammankallande för ett delprojekt som ska vara klart siste april.

Ja, jobbet. Jag går inte in på kaoset. Men nästa gång jag arbetar helg så får jag inte göra mitt eget jobb, för då ska vi möblera om på jobbet. Något jag inte har med att göra men blivit beordrad eftersom jag verkar vara den enda som kan det där med logistik och planering.

Jag blir sämre i min ms igen. Det beror på stressen som är all time high. Yrsel och balans är det som är värst. Men jag säger inget. För jag får bara höra att jag är gnällig.

Annars händer inte så mycket. Som jag har kontroll över. Händer saker gör det hela tiden.

||||| 0 I Like It! |||||