Rapport från hängmattan

Semester dag 5. Trots att jag kollar jobbet och skickar mejl, så har ingen ännu skickat mig ett endaste mejl under min semester. Så oförskämt.

Ömma modern kom, sågs och reste hem. Nu är jag ensam hela resterande semestern. Om jag har några planer? Nej, jag ska inte resa någonstans. Jag har lite shoppingärenden att uträtta, men det är allt. Jag har heller inte så mycket att se på tv. Vilket är helt underbart! Mitt semesterprojekt är ”slänga skit”. Jag ska gå igenom alla skåp, lådor och garderober och slänga. Förra sommaren var det kläder. Jag slängde och slängde, men de blev lika fulla ändå. Nu är det än värre, eftersom jag gått ner 20-30 kg och köper kläder hela tiden. Särskilt byxor. Jag köper ett par per vecka, eller nåt.

Skönt att det blivit svalare väder. Eftersom balkongen är inglasad så är det varmare att vara på den än utomhus. Vilket inte gör något när jag efter mörkrets inbrott smyger ut på balkongen. Då är det behaglig temperatur. Och jag kan spionera på förbipasserande. Eller. Jag ser och hör ingenting. Oavsett om jag sitter inne eller ute så har jag näsan i mobilen 24/7. Det är lite körigt med alla dialoger jag för där, för det är inte alltid de sover samtidigt i världen. Sent på kvällen är det lunch i Nordamerika och förnatt i Asien. Då kör det ihop sig. Men vad har araberna för konstig klocka? De messar mig vid 2-tiden på natten. *suck* Det är ett aber att vara populär… (Jag är mobbad på jobbet, för de förstår inte hur jag kan ha över tusen följare på Instagram – men det är en skäggrej).

 

||||| 0 I Like It! |||||

2 Comments

 1. Snigel said:

  Garderobsrensning, ja… *suckar djupt* Jag hade förträngt den delen av semestern. Väntar på svalare väder så jag orkar göra något vettigt.

  30 juli, 2016
  • Jontas said:

   Jag måste göra sånt på semestern. Där är aldrig tid/ork under arbetsåret. Inte ens på helger. Under semestern kan man dra ut allting på golvet och under några veckor ta lite och lite även om man får vada i bråten. 😉

   30 juli, 2016

Comments are closed.