Surt


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Nu börjar jag bli irriterad. I och för sig lägger jag ut skäggbilder ganska ofta på Facebook, men nu kommer jag intensifiera det. Är så trött på att en person alltid ”lajkar” dessa med arg smiley. Skäggvännerna har noterat detta och det är därför man skriver så översvallande positiva kommentarer om mitt skägg. Eftersom där är negativitet så sporrar det mig också än mer att skaffa tatuering. För det kommer också att möta samma reaktion. Känner mig obstinat.

Tatuering är dyrt. 10 000 kronor för en överarm. På en månad har jag skrapat ihop 7000 kr som jag fått över på lönen. De sista kronorna blir svårare att få ihop, men det ska gå. Det är en fördel att spara ihop över tid då tanken på motiv hinner mogna. Det är ett relativt konstant åtagande med en tatuering.

En ledig dag så här mitt i veckan är guld värd. Torsdag är möte. Fredag är pensionsavtackningar. Därmed borde det gå ganska snabbt till att bli helg då jag åter är ledig. Jag behöver ledighet nu. Senaste veckorna har varit hemska med jobb. Om ett par veckor tar jag semester. Det har inte varit en lugn sekund sedan sommarsemestern.

Oh. Kom på en sak. På måndag, efter min lediga helg, ska jag sitta hemma på kammaren och jobba i lugn och ro. Jag distansarbetar nästan inget efter sommaren då mitt schema ändrats, så när jag har möjlighet stannar jag hemma. Det har jag för första gången nu den här sidan sommaren. Jag ska skriva introduktionsmaterial till nyanställda läkare. Allt jag har i huvudet ska nedtecknas. Så alla, mer än bara jag, kan lära ut sådant som är viktigt. Eller. Det handlar mer om uppfostran. Hur man respekterar andra yrkeskategorier. Eller nåt. Ha! Det lät något. Det är administrativa rutiner som ska förenkla allas arbete och trygga patientsäkerheten. Men det är svårt att få 70 personer att jobba enhetligt trots fasta rutiner. För mycket personligt tycke och smak ställer till det. Min uppgift är att peka med hela handen. Jag har pondus. Jag har kunskap. Jag har skägg.

ladda-ned

||||| 0 I Like It! |||||