En vecka senare

Veckorna går galet fort. Ett ord jag ofta använder är kaos, och det är när det blir rörigt omkring mig vilket också då påverkar min perception. Bara så där lite akut, halvakut och planerat, så har det kört ihop sig närmaste veckorna. Jobbet behöver jag då inte inkludera i den röran, då det är som vanligt där. Nej, det gäller lite mer privat. Jag ska närmaste 1-2 veckorna (förutom stressa på jobbet):

  • Träffa ett skägg
  • Till doktorn
  • Få fönsterputs
  • Försöka få ut säng+soffa av något företag
  • Invänta ny säng+soffa, när nu leverans blir av (japp, jag kommer vara utan både säng+soffa i kanske en vecka)
  • Träffa ett skägg till (i dag, kanske)

Det som blir så rörigt för mig är att jag är schemalagd på jobbet med massor av möten, så hur pusslar jag ihop allt? Det är knappast så att jag kan styra något annat mer än just jobbet om jag inte har några planerade möten. Alla fritidsaktiviteterna, eller vad man ska kalla det för, är mest något som är fast tidsmässigt. Självklart krockar allting trots att jag inte arbetar heltid (18 arbetsdagar kvar i år inkl. nyårsafton).

Jag tappar tråden hela tiden. Var det något mer jag ville ha sagt?

||||| 0 I Like It! |||||