Två egon

Det var väl inte så här jag hade tänkt mig. Bloggen är egentligen avslutad, men officiellt så har den nu varit i gång 17 år 10 månader 25 dagar. Att jag låter det rulla på även om jag uppdaterar sällan, beror på att jag inte vet vad jag ska göra med den. Och jag har ju den där andra bloggen som är mer officiell till vem jag är i dag, men den har bara typ inlägg på ett år.

Varför gör jag skillnad på vem jag är i den här bloggen jämfört med den andra? Jo, Jontas här är tråkig, skriver om arbete, flärdtjänst och ms. Jag vill inte vara den tråkiga och jag kan inte ta mig ur hur jag skriver här. Den andra bloggen som inte egentligen kommit igång, är mer kopplad till mitt Instagramliv. Nej, det är inte en selfieblogg. Jag tänker mer på skägget. Blogg 1 är bloggosfären. Blogg 2 är skäggorganisationen så att säga.

Lite tråk-Jontas:

Jag var hos tandläkaren akut igen i torsdags. Det är konstaterat att jag har en käkcysta som behöver opereras, men de växer långsamt och är egentligen ofarliga. Problemet är att käkcystor äter upp käkben. Hur man åtgärdar det vet jag inte, men jag har hört om fall där man får transplantera in lite höftben i käken. Anledningen till att jag har så ont kan bero på två saker. 1. Cystan trycker på en tandnerv. 2. Avsaknad käkben med öppen tandficka ner. I vilket fall som helst har man uppgraderat mina remisser som ska påskyndas. I övrigt är det bara att fortsätta leva på smärtstillande.

Lite skägg-Jontas:

I morgon ska jag hem till ett av skäggen tillsammans med cirka 5-10 andra skägg då vi tänkte våldgästa. Plötsligt har jag vänner geografiskt i min närhet. I motsats till bloggosfären. Vad vi ska göra vet jag inte, det är ganska sent på kvällen mitt i veckan. Men lite pilla i varandras skägg, kanske? Vi kan bara lita på varandra att ingen rycker eller drar i skägget. Lite skönt pill bara. Öh…?

På onsdag är det dags för första besöket hos barberare sedan jag anlade skägg. Efter 1½ år är det dags. Om inte tråk-Jontas blir kallas till käkoperation eller nåt.

Det är lite märkligt. Jag har slutat vara Jontas. Ingen säger det längre. Istället har jag fått nytt smeknamn som jag lystrar till.

Vad jag vill är att flytta över vissa inlägg härifrån till nya bloggen. Men vilka? Materialet är djupt att gräva i. Och det som varit kanske man ska lämna därhän?

||||| 0 I Like It! |||||