Snabbinlägg


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Ibland kan jag tycka att jag ser ut som en mysfarbror med mitt gråa skägg där jag hasar mig fram med rollator.

Hu!

Det är nog tyvärr väldigt långt från sanningen. Jag är snarare en sur gubbe som tänder på alla cylindrar, eldar upp mig, exploderar, skrämmer slag på folk. Eller vem man nu frågar någon om sånt. Nej, man frågar inte andra hur man uppfattas, för antingen blir man tillsagd eller så har man så pass mycket kännedom. Mysfarbror låter ju annars trevligt. Dock tror jag vi är mer komplexa än så. Situationer, humör och andra människor påverkar vem man är för stunden. Äh, jag släpper det.

I dag fick jag remissbekräftelse från nya käkkirurgen. Ny väntan, ytterligare 2-3 månader. Sedan lär det bli ny narkosbedömning innan operation blir av. Det där bollandet är värdelöst, samtidigt som jag förstår att ingenting ändå hade hänt under sommaren. Jag är väl inte uppgiven, riktigt. Jag har inga förväntningar.

Nu har kollegorna gått på semester och jag tagit över deras arbetsuppgifter. Personalstyrkan har förstärkts med det dubbla, ändå är där ingen som kan ersätta semesterfirarna eller ta mina arbetsuppgifter. Högst märkligt.

Midsommarhelg och jag är ledig. Det känns ganska bra eftersom jag jobbade förra helgen och var ganska utslagen i måndags och i tisdags när jag var ledig efter helg. Så nu kanske jag kan känna att jag är ledig. Och helgen innan var jag i Jönköping. Så vilohelg var ett tag sedan.

I ett svagt ögonblick i dag accepterade jag att arbeta en helgdag som infaller under min sommar semester. Det betyder att jag arbetar tre av fyra helger under min semester. Men ingen ville/kunde ta extrahelgen och jag tycker ändå det är ganska bra att vara aktiv så jag inte blir inaktiverad under min semester. Kämpar fortfarande med att återfå funktioner efter vårens sjukskrivning, så det här är en bra press på mig.

Men i kväll är jag trött. Det har varit två jobbiga arbetsdagar, jag har jobbat övertid, och sedan har flärdtjänsten inte dykt upp. Men nu är det helg. Har det varit annat än helgdagar senaste månaderna? Februari var väl en full arbetsmånad, men sedan har det varit väldigt mycket helgdagar. Nu dröjer det väl innan vi får helg igen. Istället är det semestertider.

||||| 0 I Like It! |||||