Bra och dåligt


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Det känns väldigt tillfredsställande att ha gjort sin arbetshelg. Inledningsvis hade jag en hel del att göra, men jag tog mig igenom det och kunde landa lite i vad som behöver göras framöver. För jag är aldrig någonsin i fas.

Efter en månad har jag nu också hunnit hänga upp tavlor på väggarna i mitt nya rum. Och sorterat papper i diverse högar. Jag börjar känna mig hemma på nya rummet.

Det som känns bäst nya rummet är att jag sitter på en låst och tom avdelning. Nej, jag får inte lappsjuka. Emellanåt kommer det någon som förfasar sig över att jag inte har något umgänge på jobbet. Nå, men jag tycker att det är ett jäkla springande till mig som trots allt sitter på en låst och tom avdelning. Jag vill ha arbetsro, det är vad jag behöver. När jag arbetar är det precis vad jag ska göra. Utföra det jobb jag får ekonomisk ersättning för att jag ger upp min fritid. Det är syftet med att arbeta. Inte att umgås. Det gör jag ändå på jobbet, när det är arbetsrelaterat. Jag är en sådan person som blir väldigt irriterad när människor i tjänst springer ärenden och står och hänger hos varandra för att snacka skit som inte är arbetsrelaterat. Kanske det är därför jag också anses veta och kunna allt? Jag ägnar ju min tid åt jobbet när jag är där.

Så vad gör jag efter en dag på jobbet? Just nu är det… Öh… Teve? Nu har jag sett ikapp alla serier jag spelat in under hela våren och kan ägna mig åt Netflix. Tyvärr tycker jag Netflix blivit sämre då de verkar satsa så mycket på egna tv-serier. I början var detta bra serier, men nu är det mest skit. Bästa egenproducerade serien, Sense8, har de lagt ner efter två säsonger. Så jag tittar istället på en serie som SVT massakrerat, vilket de gör med alla serier de sänder. Jag behöver kontinuitet för att hänga med i handlingen. Därför ser jag nu alla avsnitt i snabb följd.

Men i morgon är det måndag och ett nytt avsnitt av Twin Peaks (avsnitt 9, säsong 3). Jag är inte helt nöjd med säsong 3, men jag får se vart det leder. Och om en vecka kommer Games of Thrones tillbaka. Annars är det tunnsått med bra tv-serier just nu. Senare i höst kommer säsong 3 för Outlander. Annars är jag mest besviken över att Kanal 11 slutat visa Marvel’s Agents of S.H.I.E.LD.

Nu är jag ledig efter helg. Mitt enda måste är tandhygienisten som kallat på mig tre månader för sent. Jag förväntar mig inget längre när det gäller mina tänder, min käke, tandläkare och käkkirurger.

||||| 0 I Like It! |||||