Tomater

62. Det är summan av vad mina tre tomatplantor på balkongen producerat i form av körsbärstomater. Än är det bara sex av dessa 62 som varit mogna, så jag hoppas på lång säsong där fler hinner mogna. Men jag tror ändå att de hinner mogna då jag har växthusvärme på den inglasade balkongen. Egentligen är de inte särskilt goda då de blir så sega.

I går tog min sommarsemester slut. Enligt schema har jag nu några fridagar innan jag börjar jobba. Det har kommit många nya kollegor i år som jag nu börjat prata med så smått. Ja, när vi springer på varandra, men jag springer inte särskilt mycket nu när jag sitter avsides. Fler kollegor är på gång samt studenter. Det får mig att reflektera lite över vad jag arbetar med när de frågar. Jag kan inte sammanfatta det med ett ord, och listan är väldigt lång om omfattande. Jag trivs väldigt bra nu sedan jag före sommaren flyttade till större rum där jag får vara ifred (nåja). Men nu under semesterns sista dagar har jag känt mig lite stressad efter att ha pratat med en kollega i måndags (när jag besökte jobbet). För den där långa listan med arbetsuppgifter jagar mig ständigt, och jag har dåligt med tid att hinna med mitt arbete. Det är väl också därför jag inte uppskattat min semester, för jag kan inte slappna av och släppa jobbet. Plus att jag då blir så försoffad av att inte kunna ta mig någonstans.

En sak gör mig mindre stressad nu. När jag inte är helt 100 på att det blir narkos. Även om jag ännu inget vet, så känns det bättre att det är lite diffust samtidigt som jag vet att det nu blir av inom ett par månader – operationen.

I dag försov jag mig två timmar. Hur det nu är möjligt när jag är ledig och hade satt klockan på ringning. Om den ringde vet jag inte. Och jo, jag försov mig då jag måste upp exakta tider på morgonen för att ta min medicin. Nu blir det problem att komma i fas med medicinen igen när jag ska börja jobba också. Lösningen på det är väl att ta med sig medicinen till jobbet, men då glömmer jag bort att ta den. Så mycket har jag att göra på jobbet. Jag hinner inte äta, ta medicin, gå på toa, ringa akuta privatsamtal (om det skulle behövas) och så vidare.

||||| 0 I Like It! |||||