Lite på G nu…

Sista arbetshelgen. Samtidigt som jag därmed framöver kan koncentrera mig på att enbart utföra det som är mina arbetsuppgifter, så känns det lite vemodigt. Jag gillar arbeta helg. Det jag inte gillar är att jag då är dubbelarbetande. Men denna helg så är jag backup när min ersättare nu tagit över. Det som känns lite otäckt är att åter börja jobba rak vecka där sammanhängande viloperioder blir sällsynta. Visst, alla mina helger är lediga men ibland skulle jag behöva tre dagar på rad för återhämtning.

Jag har redan fått tiden till käkoperationen. Det är inte om sex veckor. Det blir redan om en månad. Jag blir konfunderad, för det är bara ett datum och ett klockslag jag fått. Jaaaa…? Men läkemedel då? Vissa läkemedel jag tar får jag inte röra operationsdagen, men sådan information har jag inte fått. Och jag behöver nog profylaktisk antibiotika, men sådan information har jag inte fått. Och jag behöver extra medicinering under själva ingreppet, men sådan information har jag inte fått. Det är väldigt torftigt med information – obefintlig!

Ellos har redan skickat ny kaffebryggare till mig. Jag ska beställa hämtning av den trasiga och lämning av den nya. Ellos står för kostnaden där jag ska beställa hem postiljon.

September och oktober blir tuffa. Käkoperation. Tandläkare. Neurolog. Arbetsterapeut. Sjuksköterska. Fem vårdinsatser från fem olika personalkategorier. Men hela detta år har varit en enda lång väntan på just det. Jag förstår inte vad som är problemet, varför man tar så god tid på sig när man under hela väntetiden är totalt immobiliserad med hemska smärtor. Bara ingen ombokar eller så. Jag vill ta mig ur detta nu och återgå till det som för mig är normaltillstånd.

||||| 0 I Like It! |||||