Komplikation

Folk verkar nästan begråta mig. De tycker det låter så rysligt fruktansvärt hemskt när jag berättar om käken, cystan, tänderna och operationen. Själv ser jag på det som ”något som händer vem som helst, nu var det jag”. Kan inte göra så mycket mer än flyta med. Jag kan inte blunda, låtsas som ingenting eller fly. Bara gilla läget. Eller åtminstone acceptera läget. Och så rysligt hemskt är det inte med än att det tar tid från vardagen och just nu är smärtsamt. Men smärta är jag van vid.

I dag fick jag komma på akuttid till käkkirurgen eftersom jag ringde och frågade om smärtan normalt sett inte borde ha avklingat nu en vecka senare. Tydligen skulle allt vara som vanligt en vecka senare.

Misstanken efter undersökningen är att jag har liten inbäddad infektion i käken som komplikation. Tandköttet har läkt fint. Därför ville de inte i dag skära upp allt igen för spolning/rengöring. Så nu står jag på antibiotika 10 dagar. Men hjälper det inte på en vecka, så skär de upp allt igen. Jaha. Bara acceptera läget.

||||| 0 I Like It! |||||