Ländrygg

Nu knapar jag 18 tabletter per dag – 10 av dem är värktabletter som jag ordinerades på akuten i går. Det fantastiska med detta är att jag sovit hela natten utan smärta och jag har heller inte under dagen känt av någon smärta. Förutom ryggen, närmare bestämt länd-/korsryggen. Förmodligen på grund av att jag satt väldigt många timmar i går på hårda stolar i diverse väntrum. Jag kan dock inte riktigt begripa varför det smärtar mig så i dag? Om nu alla dessa värktabletter tar bort hjärtsmärta – varför har jag då ont i ryggen? Så pass att jag knappt kan röra mig. Men jag märker också att allting blir bättre och bättre när jag får sova, och nu kan jag sova.

Övriga 8 tabletter då av dessa dagliga 18? Tja, MS-relaterade. Men jag ska redan i morgon dra ner på antalet värktabletter, för jag behöver ju inte ta fulldos om det inte behövs.

Jag som hade tänkt ha en skön och avkopplande långhelg med två semesterdagar. Det gäller fortfarande, men ”skön” kan jag stryka.

Åh! Nästa vecka får jag mina progressiva glasögon!

||||| 7 I Like It! |||||