Mer än trött

Onormalt trött. För det första har jag MS-tröttheten. Men också trött efter att under fyra månader inte kunnat äta normalt efter käkoperationen (börjar bli bättre). Och den nya MS-bromsmedicinen gör mig extremt trött. Plus att jag haft någon efterhängsen förkylning sedan någon vecka som inte vill bryta ut och som gör mig fruktansvärt trött. Så extremt trött. Men jag vet inte hur mycket av denna trötthet som går att medicinera bort, eller som är en biverkning eller en del av dåligt allmäntillstånd.

Nix, jag får inte ta till jobbet än. Eftersom jag inte får tag på infektionskliniken, så är jag fortsatt avstängd men då jag inte har symtom på mässlingen (än) så får jag arbeta på distans hemifrån tills jag får provsvar på immunitet. Jag är mest förbannad över att man inte kontaktat mig som utlovat i förra veckan, men också över att inte kunna ta till jobbet där jag hade ett viktigt möte som skjutits upp vecka efter vecka i en månad då det var viktigt redan före jul. Folk är förbannade på mig för att jag inte gör mitt jobb, men jag kan inget göra förrän jag haft detta viktiga möte.

Känner mig jagad av precis allt. Och det här med mässlingsutbrottet, eller epidemi som det faktiskt är, är väldigt allvarligt. Att försöka pussla ihop vårdhygien, arbete, min MS och allt annat – det tar hårt. Blir typ… trött.

Inte ens det här piggar upp mig…

En patch för mitt svenska medlemskap. Öh, jag har varit medlem i över 400 dagar, så en patch (diplom??) nu känns lite passé. *gäsp*

||||| 14 I Like It! |||||