GothenBeard

Min piggaste dag sedan september har jag haft i dag. Inte varit extremtrött, inte haft några känningar eller symtom av något slag. Jag räknar inte med att detta håller i sig, men det har känts väldigt bra i dag. Annars har det inte hänt så mycket i dag då jag haft en ledig dag. Men nu känns det hur jobbet ökar på efter den stiltje ett årsskifte innebär (tömde jobbet inför deadline årsskiftet, så nu börjar det växa på sig igen efter några veckor). Jag har nu ett delmål innan sommarsemestern behagar infinna sig.

Ja, skäggklubben i Sverige firar 3-årsjubileum och i Skandinavien slår vi ihop detta med dito jubileum som både Norge och Danmark också firar. Och när Sverige, Norge och Danmark ska träffas – vilken är då den geografiska mittpunkten? Jo, Göteborg. 🙂 Det är en öppen inbjudan till alla som är med i skäggklubben, oavsett vilket land de bor i eller om de ens är medlemmar. Kan bli episkt.

När vi hade tvåårsfesten i Jönköping i somras var det vara skäggklubben i Sverige och svenska medlemmar. Nu blir det alltså minst tre länder plus anhängare som ännu inte är medlemmar plus respektive, barn, kompisar. Wow. (Hoppas mässlingsutbrottet i Göteborg då är historia).

||||| 4 I Like It! |||||