Tisdag, tror jag…?

Ännu en vecka har gått och jag vet inte vad jag gjort. Till viss del har jag arbetat, men jag minns aldrig vad jag gjort om dagarna mer än att det varit mycket att göra. Det har blivit en del distansarbete halvdagar då jag istället åkt iväg på jobbmöten andra halvan av dagen när det inte varit på min arbetsplats. Tycker det är ganska onödigt att ta flärdtjänst till jobbet för en halvdag, för att sedan åka vidare till ett möte någon annanstans. Så jäkla kul är det inte att åka flärdtjänst.

Just nu är jag väl symtomfri från det mesta, men har kommande veckor ganska många besök som patient i sjukvården. För att kolla upp allt som varit och som kan inträffa i framtiden. Annars känner jag väl lätt panik, måste hålla mig frisk/pigg/symtomfri inför skäggträffen i slutet av april.

Lite märkligt är annars att jag på tre dagar fått drygt 30 nya följare på Instagram och 25 nya på Facebook. Jag brukar tappa följare, inte få några nya. Det enda som jag gjort är att jag blivit medlem i några nya chattar efter att ha blivit fullfärdig medlem i den internationella delen av skäggklubben. Mitt skägg väcker avund i skäggklubben? Nja, åtminstone har några uttrycket det så. Mitt skägg är bara ett skägg. Finns mer imponerande skägg än mitt. Jo, jag lade visst också ut en annan liten sak på Instagram. En bild jag lägger ut varje månad och som gör att jag garanterat tappar följare, men som den här gången fått motsatt effekt.

Den sållar bland mina följare. Står man inte ut med budskapet som är våra stadgar, så behöver man inte följa mig. På detta sätt får jag de följare jag/vi/andra förtjänar. Det var 2016 (augusti) som vi fick tillägget ”sexuality” efter att en del skäggbröder mobbat ut bögarna från skäggklubben (mest i USA, England, Italien, Schweiz, Österrike och Belgien). I dag ser vi ändå en förändring. Medlemmars fruar/flickvänner har egen Queen-klubb som stöttar sina skäggiga karlar. Där har det börjat komma in andra karlar som stöttar sina makar/pojkvänner.  Fortfarande lite kontroversiellt. I anglosaxiska länder.

Jag vill också ha någon som stöttar mitt skägg. En klyka?

Ursäkta suddig bild…

||||| 11 I Like It! |||||