Skärtorsdag


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Men äh, liksom! Jag sa att jag inte skulle jobba påsk. Gissa vem som arbetar i påsk? Nå, det är bara en dag och det var mitt eget val baserat på att jag behöver sitta ostörd en dag på jobbet. Denna vecka har jag inte hunnit vara på mitt rum då jag haft X antal möten. Ja, tre arbetsdagar denna vecka och jag har haft fler möten än vad jag kan räkna till. I dag hade jag ett möte helt på engelska. Så det blir en fjärde arbetsdag denna vecka. Det jag behöver göra i enskildhet, avskildhet, ostört, själv, ensam, är några lathundar som högsta chefen (chefens chefs chef) beställt (krävt) av mig. Jag har givits en deadline och det är hopplöst att ens få 30 minuter eget arbete utfört.

Plötsligt har jag tröttnat på tv. Katastrof! För vad ska jag då göra på min fritid? För jag orkar inget annat heller. Bara så trött och närapå håglös när jag inte jobbar. Annars är det väl lite bättre vad gäller andningen, men jag lämnade blodprover i dag lite halvakut då man börjar bli konfunderad över att min medicin inte har den inverkan som den borde ha. Vi vet inte om mina andningsbesvär är biverkan läkemedel, om jag har astma eller om det är panikångest i kombination med förkylning. Eller allt på en gång.

Dagens rysning är alla som önskat Glad påsk. Önskat är kanske fel ord, för man säger bara en fras som jag inte vet vad man menar med. Påsken är en religiös högtid, så jag vet inte hur jag ska ta det riktigt. Men inte ens God jul är en lika vanligt förekommande fras som Glad påsk varit i dag. Förutom att alla arbetskamrater kastat det ur sig i tid och otid, så har jag också hört det av Dr Okänd som jag delar omklädningsrum med, kassörskan på Pressbyrån och flärdtjänstchauffören. För min del räcker det med ”hej” och ”hej då”.

||||| 0 I Like It! |||||