Helg


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Två dagar med nya nässprayen. Wow! Förutom den hemska bismaken jag ständigt har i svalget. Jag vaknar utan att ha slemfyllda lungor med timmar av snyta sig (och i extremfall kräkas). Och jag kan andas genom näsan?! Förvånat konstaterade jag att jag nog inte kunnat göra det på 10-20 år.

Hastigt och lustigt bestämdes det i går att jag måste jobba hela helgen. Arbetsuppgifter som tagits över andra har inte utförts under den månad som gått sedan jag släppte det. Lite upprört, men det är patienter det handlar om. Det var jag som upptäckte att jobbet inte blivit utfört, och de hetsiga diskussionerna får vänta till nästa vecka. Just nu är patienterna viktigare. Jag är helt ledbruten, krävande jobb som tar både fysiskt och psykiskt när man ska hinna en månads jobb på två dagar och sitter låst med det.

Jag hade sett fram emot den här lediga helgen även om jag får ta motsvarande ledighet i nästa vecka. Känner mig lurad. Av många anledningar. Varför har jobbet inte blivit gjort? Och jag kan glömma min tvätthelg.

||||| 0 I Like It! |||||