Planering

Helgen blev väl på ett ungefär som jag trodde. Migrän fredag-lördag, men det har ändå inte satt stopp för mig. Jag har röjt i både klädkammare och i garderober. Och tvättat, tvättat, tvättat. Lagat mat också (inga helfabrikat, ovanligt). Samt att jag och bevakat vad som hänt på jobbet i helgen. Det var den stora programuppdateringen och det verkar ha gått igenom. Därför var jag tvungen att uppdatera alla instruktioner/rutiner på intranätet då nytt gäller i och med att uppdateringen gick igenom.

Ny vecka, tre arbetsdagar. Minst fyra möten, tror jag. Och så ska jag på halvårskontroll  magnetkamera efter insatt helvetesmedicin. Har medicineringen skadat mig? Har den hjälpt? De är stenhårda på att man håller tiderna för kontroll, och ändå får jag kallelse till magnetkamera tre månader efter den skulle varit utförd. I april skulle jag varit på läkarbesök och innan dess skulle magnetkamera varit utförd. Någon tid till läkare har jag ännu inte fått. Så märkligt.

Lika märkligt är att jag inte fått höra något om min astmautredning. Jag skulle kallas till undersökning och har inte fått remissbekräftelse (som man ska få inom vecka enligt regelverk, och det är en månad sedan remissen skrevs).

||||| 0 I Like It! |||||

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *