Efter MR hjärna

Magnetkamera avklarad. Det är skitjobbigt att behöva genomgå varje halvår när man lider av klaustrofobi, ångest, panikångest och dödsångest. Inte blev det heller bättre av att jag i dag har extra mycket allergi med tilltäppta andningsvägar. Det enda positiva är att nya kameran går lite fortare. Innan kunde det ta 1-1½ timme, men nu tar det 15 minuter. Det är illa nog egentligen, men jag klarade det i dag också. Tredje gången i nya kameran. Jag får Stesolid-dropp precis före och jag vet inte om det egentligen har någon effekt, mer än att jag efteråt förlorar all kraft i benen och inte kan stå på dem under en halvtimme. I dag blev jag extra trött också eftersom jag inte kunde ta min ”knarktablett” som jag annars tar varje dag för att orka hålla mig vaken.

Och efter denna lilla session under förmiddagen var det bara att återgå i arbete. Magnetkameran ligger cirka 30 meter bort om jag tar hissen sex våningar ner från mitt arbetsrum. Så jag har jobbat både före och efter undersökningen i dag. Lugn eftermiddag, kan man säga. Jag har bara varit på möten. Bredvid mitt arbetsrum. Så det har varit en lindrig dag. Men extra svårt att gå i dag. Yrsel, ingen balans. Undrar om jag kan träna bort det? Verkar inte så.

Dags för Eurovision Song Contest. Tror inte jag orkar i kväll. Får satsa på torsdagens delfinal och lördagens final. Äh, vi får se.

||||| 0 I Like It! |||||

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *