Snabbt svammel

Långhelgen med ledighet fick inga konsekvenser. Jag var precis lagom aktiv för att klara av jobbet igen. Är jag för inaktiv slutar jag fungera och det är enorm uppförsbacke att vara tillbaka på jobbet. Så. Dagen förflöt utan problem.

Hoppas jag inte sa för mycket nu. Kommande två dagar sitter jag hemma och jobbar. Utan att ha kollat med någon så stänger jag av min tjänstemobil och tänker inte kolla mejl trots att jag är i tjänst. Jag har inte tid. De få timmar jag får sitta ostörd lägger jag krutet på att koncentrera mig att uträtta något som är *mitt*.

Ännu en het dag. Okej, 28 grader är inte mer än i går. Märkligt hur snabbt det går från vinterjacka till springa naken ute. I jämförelse är man naken och jag vill skyla min vita lekamen.

Om allt funkar så säger ryktet att jag får fönsterputs hemma i morgon. Det återstår att se.

I dag var överlåtelsen av ömma moderns hus. Hon lämnade några nycklar och fick typ pengar för det. Skönt att försäljningen och flytten är ur världen. Jag är också sugen på att flytta, men vet att det är en omöjlighet. Det finns inga bostäder.

||||| 0 I Like It! |||||

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *