Kunglig helg

Helgen har jag ägnat åt Netflix och The Crown. Förvånansvärt bra. Vem kunde tro det? Jag är ju inte särskilt intresserad av engelska kungahuset, men det här var ju riktigt intressant. Det som får en att fundera är hur en modern pigg drottning på 50-talet blir en surkärring som försvarar kronan framför allt (vilket jag bara tror är en del av sanningen då media genom alla år haft ett egenintresse hur de framställer personer som är offentliga men mycket privata).  I går såg jag prins Harry gifta sig med Meghan och imponerades ändå av att en 92-årig drottning med 97-årig make själva kan gå så obehindrat. Mer än vad jag klarar som är hälften så gammal. Viss avundsjuka.

Ny arbetsvecka i faggorna. Som vanligt många möten, ny student som jag ska introducera och lite mammamys står på programmet.

||||| 0 I Like It! |||||