Rivstart

Två möten kan jag väl uthärda förmiddag, tänkte jag och planerade för en eftermiddag med eget arbete. Nej, jag har aldrig varit så jagad som i dag beträffande akuta åtgärder där alla skrek efter min uppmärksamhet. Egentligen hade jag kunnat lägga de uppdragen till senare i veckan, men jag vet att jag aldrig kan planera min tid, varför jag stressade på för att få undan dagens akuta förfrågningar. Nu undrar jag mest om jag var för snabb och därmed slarvig. Vilket då betyder att jag får tillbaka eländet för att göra om och göra rätt. Men förhoppningsvis fixade jag allt i dag även om jag mentalt inte var så fokuserad. Samtidigt är det lite kul när jag får akuta uppgifter som känns meningsfulla. Det värsta jag vet är att bli irriterad över sådant som kastas på mig. Trots allt ska jag ge service av högsta kvalitet oavsett vad det handlar om, men vissa saker är roligare än andra. Roligast är sånt kräver specialkompetens. Då kan jag också inbilla mig att jag gör skäl för lönen som är lite högre. Och har nytta av all erfarenhet jag samlat på mig. Dussinuppgifter känns inte lika motiverande.

Dag tre med besvärlig andning. Jag vet inte vad det är, men det är en repris från i vintras. Fortfarande har jag inget hört om astmautredningen trots att två månader gått. Jag borde efterforska detta, men det är svårt när sitter i möten på jobbet alltid när det är telefontid. Vilket också gör att jag inte kan ta reda på vad som händer med den där livnödvändiga uppföljningen efter insatt MS-behandling som skulle varit i april.

Studentintroduktionen gick bra (tror jag) där jag fick slå nytt rekord. En timme istället för tre. Det jag inte hann med får andra lära ut vid tillfälle.

Hoppas det lugnar ner sig i morgon. Trots andningsbesvären, kändes bra att arbeta även om jag tror att jag behöver vila. Vilat har jag gjort i helgen och ändå haft andningsbesvär. Men jag känner mig stressad och det påverkar andningen. Nej, jag vet inte. Försöker tänka bort besvären och känna vardagslunken som jag ändå mår bäst av.

||||| 0 I Like It! |||||