Smolk

Veckorna går fort och snart börjar min ”sommarsemester”, eller hur jag ska benämna den. Elva veckor är min period och ungefär hälften av den tiden är semesterdagar utspridda. Det som inte gör mig så glad, är att jag hörde att man ska bygga om ventilationssystemet och stänger av klimatet hela sommaren. Därmed gör det att jag inte kan sitta på mitt arbetsrum, utan blir borttvingad. Vart vet ingen. ”Bara så sätta sig någon annanstans” fick jag höra, men så enkelt är det inte. 1) Det finns inga lediga platser, inte ens under sommartid. 2) Jag behöver sakerna jag har på mitt rum; alla böcker, alla pärmar.

I går uppstod lite panik för min del. Jag blev ombedd att om en vecka hålla i en föreläsning som är mycket angelägen. Jag har inget grundmaterial att visa. Det är en omfattande föreläsning. Ännu mer panik fick jag i dag när jag inser att jag kanske får fem minuter på ett möte, när jag behöver en timmes föreläsningstid. Tycker det är respektlöst att lägga så mycket krav på mig men inte erbjuda mig rimlig chans till sammanställning och presentation. Jag jobbar med materialet privat dygnet runt bara för att få ihop det. Mår inte bra, väldigt trött, stressad.

||||| 0 I Like It! |||||