Rullar på

Nä, inget nytt sedan i fredags. Lördag: Arbetade. Söndag: Såg säsong 10 av Doctor Who som ligger ute på SVT Play. Måndag… Öh… Jag har nog mest hoppat mellan olika tv-serier på Netflix och HBO Nordic. Har ganska ont igen i mina manliga privata delar, vilket jag inte kan göra så mycket åt.

Tisdag (i morgon) var en ganska hektisk dag med tre möten som tillsammans utgjorde hela arbetsdagen. Men så i morse så blev två av dessa möten inställda, så det känns ganska lugnt inför morgondagen. Annars är där ju hektiskt som vanligt. Så egentligen innebär det ingen skillnad arbetsmässigt om möten blir av eller inte – jag har att göra ändå.

Det värsta är att jag senaste veckorna jobbat dygnet runt hemifrån utan ersättning. Jo, jag har mycket att göra, men det handlar också om att jag behöver det som terapi att fylla ut min fritid som just nu är ganska innehållslös. Som sagt – det värsta som finns är att bli uttråkad. Det som jag gör jobbmässigt på min fritid handlar enbart om att uppdatera och skapa lathundar. Sånt som verkligen tar tid och som jag inte hinner när jag är på jobbet. Och som måste göras. Nu är alla dessa lathundar klara och utskickade. Ingen respons. Trots att man efterfrågat detta. Väldigt tyst. Kanske man inte förstår dem?

||||| 0 I Like It! |||||

Be First to Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *