Ideellt arbete


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Det finns en utmärkt bloggportal som heter Succé – Dagbok på Nätet. Där är jag medlemsadministratör och har i dag återvänt efter en tids paus. Så besviken jag blir. De som är medlemmar ska meddela när de avslutar eller flyttar sin blogg, men icke! Varför blir man medlem i något som man inte kan underhålla?

Säger jag som inte avanmält min förra blogg på diverse andra portaler. Anledning – man kan inte själv göra det. I motsats till Dagbok på Nätet där medlemmarna själva har loggin så de kan göra modifieringar. Och det går alltid att kontakta medlemsadministratören.

Nuvarande genomgång får jag göra manuellt och det tar veckor timmar!

||||| 0 I Like It! |||||