Tillbakablicken som kom av sig


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Eftersom jag raderat mitt bloggarkiv 1999-2008 och startat om, så borde jag kanske skriva en resumé? Åtminstone har jag tänkt på detta i ett par dagar, men känner mig väldigt kluven inför det. För då kunde jag lika gärna ha behållit mitt arkiv.

Men fortfarande är det så att Google hänvisar till min raderade sida trots att inget finns kvar. Så jag kan väl säga två saker som verkar vara väldigt centrala. Läkarsekreterare. Ms. Jag har säkert anledning till att återkomma till det, men inte i dag. Okej, då. Eftersom ni tjatar (eller är det rösterna jag hör i huvudet?). Dagsläget som läkarsekreterare: Arslet fullt. Och då arbetar jag ändå inte som läkarsekreterare även om det är min grundanställning. Dagsläget med ms: Under kontroll, bättre än på flera år – både fysiskt och psykigt – även om jag fortfarande och för alltid har sjukdomen med diverse symtom och skador.

Alla som följt mig är väl smått chockade också över att jag inte skrivit någon schlagermassaker i år (nio år fick räcka). Jag har absolut ingenting att säga. Annat än att jag har förälskat mig i Sibels låt That is where I’ll go. Där finns harmonier som inte funnits i någon annan låt i år. Charlottes Hero? Slätstruken.

||||| 0 I Like It! |||||