Mejla maj sen


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Det är illa. Jag gör alltid fel när jag ska skicka mejl från mitt Outlook-program. Anledningen är att jag så sällan skriver eller får mejl att jag ständigt gör fel. Istället för att besvara råkar jag vidarebefordra. Eller ska jag skriva nytt blankt mejl råkar jag besvara med någon annans mejladress.

Om jag får mejl? Massiv! Reklam som jag raderar på mejlservern. Om jag skickar mejl? Ett tiotal per dag, men då via jobbet (i tjänsten, inte privata mejl). Där har vi Lotus.

Vill jag ha mejl? Nja. Det finns väl en anledning till att jag inte lagt ut min mejladress här. Vill man mig något kan man skicka det som formulär via mina bloggtexter.

Nu ska jag besvara ett mejl. Jag gjorde fel och gav upphov till den här posten.

||||| 0 I Like It! |||||