Min riktiga musiksmak


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

De närmaste dagarna, om jag får tid och kommer ihåg, ska jag köpa tre skivor (läs: köpa och ladda ner från cdon.com).

Gnarls Barkley: The Odd Couple (släpptes i dag)

Moby: Last Night (släpptes i dag)

Reba McEntire: Duets (släpptes i september förra året)

Moby är en favorit och nya plattan sägs vara som alla hans tidigare alster, d.v.s. blandning av precis allt. Gnarls verkar inte vara lika bra som S:t Elswhere, men Cee-los röst lockar. Kanske jag borde köpa hans tidigare soloplattor också? Men Reba, då? Country? Nja, men där är ju duetter med andra artister. Har hört lite som inte verkar så dumt om man kan tänka bort countryfiolerna.

Men Moby lockar mest. Han löste av George Michael som husgud för något år sedan. Och jag är så trött på schlager.

||||| 0 I Like It! |||||