Överslag


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Från Big Proud Papa till Fet Ful Och Äcklig. Känslan är så stark att jag inte lyckats äta något i dag. Hade jag varit en undernärd fjortis hade det väl varit ett problem och ett tecken på begynnande anorexi. I wish. Men märkligt hur snabbt man mentalt kan falla från topp till botten. Förmodligen handlar det om att jag är trött efter veckor av hårt arbete och nu slappnar av. Mentala motståndskraften försvann. Så… jag får väl vila och återhämta mig.

En och en halv timme senare… migrän. Som sagt, slappnar man av så händer mycket. Jag mår bäst av att slita på jobbet. Fick precis ett mejl därifrån om att min dator blivit stulen. Av IT-teknikerna eftersom jag tjatat i 1½ år om att jag fått ett måndagsexemplar där alla program kraschar dagarna i ända. Jaja. Bara där är en dator när jag kommer på tisdag.

||||| 0 I Like It! |||||