Hur man kokar stekt fläsk


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Jag har gått en tid och suktat efter en ny Vår kokbok. I dag gav jag efter och införskaffade den. Jag har redan en, men den är 20 år gammal. Nu när jag sitter och bläddrar i den nya så upptäcker jag nya saker hela tiden. För 20 år sedan åt man tydligen inte sallader, för det kapitlet är nytt för mig. Och alla andra nyheter som kommit in i boken. Det jag dock imponeras mest över är insikten som säger att det hänt väldigt mycket med vår matkultur på ynka tjugo år. Det var verkligen dags att uppgradera sig.

Men jag behåller min gamla kokbok också. Man har verkligen skurit ner på informationen om hur man hanterar kött och fisk. Okej, så det mesta är redan styckat och rensat när man köper det i affären, men ändå.

||||| 0 I Like It! |||||