Komplicerat


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Jag har blivit så rädd för att skriva. Rädd för att stöta mig. Rädd för att ha en ståndpunkt, åsikt, tanke, vilja. Kanske jag bara bränt mig för många gånger på nätet genom åren vilket nu resulterat i ren och skär feghet. För samtidigt har jag med ålderns rätt slutat bry mig. För jag tänker, gör och säger saker som jag vill. Men inte på nätet.

Det gör mig arg på mig själv. Kanske lite också på de som hämmar mig. Jag tycker inte om att ha hämningar. Jag har passerat det stadiet. Det känns som att ha blivit nedtryckt i lådan igen. Mitt känsloliv är åter paketerat. Det kan aldrig vara hälsosamt.

||||| 0 I Like It! |||||