Plötsliga irritationsmoment


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

I går kväll läste jag en rapport där det stod att jag var manlig. Jag vet inte om jag ska hänga upp mig på det. Rapporten var en arbetsöversyn för mig och mina kollegor. Själv tycker jag inte att manligt respektive kvinnligt är bra som adjektiv att använda sig av när man beskriver könsfördelning inom en yrkeskategori. Vi är män (okej, en man) och kvinnor. Substantiv.

Jag kom precis också på att det är 1 maj i morgon. Usch. Förutom mitt ideologiska ”usch” så tänker jag mest på hur jag ska kunna ta mig hem från jobbet i morgon. Jag måste korsa centrum, men gatorna är avstängda p.g.a. maoisterna (röda flaggor). Förmodligen får det bli (ännu ett usch, hur ska det gå) spårvagn. Illa när arbetare hindrar de som arbetar.

||||| 0 I Like It! |||||