Inför ESC


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Nu har jag lyssnat på alla låtar till Eurovision Song Contest. Bäst är naturligtvis Frankrikes Divine med Sébastien Tellier. Den lär inte vinna, men den är bäst (genomtänkt, modern, sticker ut). Sverige då? Slätstruken. Sticker inte ut.

Jo, jag har andra favoriter också. Serbien gör alltid bra låtar, så också i år. Jelena Tomasevic featuring Bora Dugic med låten Oro. Annars får jag väl säga att hälften av årets bidrag är skandalöst dåliga och andra halvan dess motsats. Men även de bra låtarna får stryk av dåliga sånginsatser (Norges Hold on be strong) eller hysteriska arrangemang (som Maltas Vodka).

Vem som vinner? Faktiskt. Jag bryr mig inte.

||||| 0 I Like It! |||||