Som under ett jordskred


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Apoteksbesöket kan jag glömma. Det hinns inte med. Under förmiddagen har jag haft besök av fönsterputsaren. Efter det har jag hängt upp nya gardiner (lila, jättetjusigt). Men detta har inte tagit så lång tid. Det har istället konsekvensen av att vara ledig varit. Alla dessa mejlutskick hit och dit med jobbet. Tydligen är där kaos och jag sitter på distans och försöker ge direktiv och rabblar upp regelverk från Socialstyrelsen direkt ur huvudet. Dessutom fajtas jag lite med kommunen och försäkringskassan telefonledes.

Nåja. I detta kaos av att vara ledig tvättar jag skjortor (oh, måste stryka också innan arbetsdagen i morgon), lagar mat och… det viktigaste av allt… Jag har precis betalt in min årsavgift till webbhotellet. Så jag lär kunna blogga i ytterligare ett år. Tror jag. När betalade jag in för min webbadress? Äsch. Det är inte aktuellt just nu åtminstone.

Tillbaks till kaoset. Öh, vänta… satt jag inte och tittade på dvd innan jag laddade om tvättmaskinen och betalade min räkning? Oj, jag har nog pausat dvd:n. I dag är jag verkligen disträ. Som sagt kan jag glömma apoteket.

||||| 0 I Like It! |||||