En slagen man


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

När det är dags att lägga sig våndas jag. Varje gång jag hamnar i sängen utsätts jag för misshandel. Tyvärr är det väl den vanligaste platsen för övergrepp – kanske inte just i sängen, men i sin bostad.

Gazzy har blivit lite mallig över att ha fått en dubbelsäng, hon har lagt beslag på ena halvan. Men råkar jag komma för nära, d.v.s. lämnar min sänghalva och inskränker på hennes, slår hon till mig med tassen.

Annars är jag relativt nöjd med nya sängen. Den är hård. Den är inte bekväm. Ändå sover jag mycket bättre nu. Egentligen handlar det väl bara att jag ännu inte vant mig vid det nya, som trots allt är bättre jämfört med tidigare.

||||| 0 I Like It! |||||