Facit


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Helgen är över och Dagens medicin har nu förklarat att det är typen PCR ribotyp 027 av clostridium difficile som uppdagats i Sverige. Som jag skrev i fredags misstänkte jag att man menade en undergrupp av cl.diff. även om det inte framgick ur rapporteringen i media då. Ja, jag förstår inte hur man kan klara sig utan Dagens medicin. Kvällspressen är duktiga på att skapa rubriker utan underliggande fakta.

I dag ringde jag flärdtjänsten och klagade på gårdagens skräckfärd. De trodde mig om än att de tyckte det lät otroligt. Undrar när jag får blomstercheckarna som motsvarar, kompenserar och väger upp den risk för fara jag utsattes för?

Det blev en kort arbetsdag. Mötet jag var tvungen att gå på var klart på en halvtimme. Sist varade mötet ett par timmar. Det är ganska skönt att få komma hem så jag får våndas hemma istället för på jobbet. Jag har tandvärk, rejäl sådan. Dessutom har jag huvudvärk sedan i torsdags som inte vill försvinna. Jag är klen. Igen. Vad annat kan man förvänta sig av en man?

||||| 0 I Like It! |||||