Mycke spam nu


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Oj. Jag har i många år nu haft MailWasher Pro som tillåter mig att se mejlen på servern. Är det spam kan jag bara radera och bounca eller hämta hem dem som verkligen är till mig. Jag verkar göra många nya upptäckter i dag.

Jag fann precis ut att programmet har en statistikdel. Sedan jag installerade MailWasher har jag fått 90 658 mejl. Nästan 60 % var kända spammejl. Men jag har bara hämtat hem 271 mejl som var till mig (som jag angett ”friendlist” på). Måste kolla när jag installerade MailWasher på den här datorn… 2004-03-24. Hm. Nästan hundra tusen mejl på fyra år.

||||| 0 I Like It! |||||